top of page

Inspirerade av Ted Talks så har vi utvecklat vårt engagemang för musiker och musikintresserade genom att bjuda in intressanta och spännande personer inom branschen för att inspirera genom möten, paneler och personliga berättelser, här på Lilla By. 

 

När hade du senast chansen att prata med några av världens mest framstående personer inom musik-branschen.

Den 23-24 augusti samlas de här på Lilla By Festivalen för just din skull, med paneler och möjlighet till att boka in one-2-one möten så att dessa delegater kan coacha dig framåt och uppåt i din musikkarriär!

Så fantastiskt härligt att få presentera följande delegater för just dig.

Extraevenemanget.jpg

Älskar du ABBA och vill veta hur det verkligen var när det begav sig?

Missa då inte chansen att lyssna till både Anders Hanser och Lennart Östlund.

Anders är den fotograf som fotat ABBA mest genom tiderna. Han följde dem runt om i världen och blev som en i "familjen". I hans "Från ABBA till Mamma Mia" får vi följa denna fantastiska grupp genom Anders foto och filmer.

Efter en kort paus berättar Lennart Östlund sin story från producent perspektivet, då han var med på plats i Polar Studion. Han var också den person som tog över studion efter ABBA.

Ni har en unik möjlighet att för endast 150 kr få lyssna till dessa båda legender. (100 kr om du även köper biljett till någon av dagarna på Lilla By Festivalen )

Observera endast 150 platser, först till kvarn är vad som gäller.

Fika finns att köpa i pausen.

Hjärtligt välkomna!

bottom of page